0
€ 14,99
€ 7,99
De complete geschiedenis van de 20e eeuw

De complete geschiedenis van de 20e eeuw

De complete geschiedenis van de 20e eeuw is een informatief en rijk geïllustreerd portret van de 20e eeuw. Alle belangrijke gebeurtenissen van 1900 tot 2000 passeren de revue in tekst en foto's: politieke incidenten, ontwikkelingen in wetenschap en technologie, kunst, literatuur en muziek, godsdienst en filosofie, verkenningstochten en ontdekkingsreizen, sport en veranderingen in de samenleving en het leven van alledag. Verder bevat het meer dan honderd beknopte biografieën van mannen en vrouwen wier leven en activiteiten de 20e eeuw mede hebben bepaald. De tekst is geïllustreerd met meer dan zevenhonderd schitterende en sprekende foto's.
€ 7,99

De complete geschiedenis van de 20e eeuw

EAN-code:
9789036627429

Aantal pagina's:
608

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
God, Heidelberg en Oranje
Karla Apperloo-Boersma e.a. -
450 jaar Heidelbergse Catechismus
Dit boek neemt ...
€ 9,95
verder
De levens van Jan Six - midprice
Geert Mak - Geert Mak beschrijft in 'De vele levens van Jan Six' de familiegeschiedenis van Jan Six, zijn familie en zijn vele levens.

Zijn portret ...
€ 15,-
verder
Begrijp jij Amerika nog?
Frans Verhagen - We denken dat we Amerika goed kennen. Geen land is in de wereld meer aanwezig, we horen er dagelijks over in het nieuws. ...
€ 20,99
verder
Meer van deze auteur...
Mijn eerste Bijbel
- De prachtige illustraties en de eenvoudige maar levendige vertelstijl laten jonge kinderen op een innemende manier kennismaken met de bijbel.
€ 9,99
verder
Ik vind je lief, mama
- Kleine Beer kan haast niet wachten om zelf op onderzoek uit te gaan en hij heeft al helemaal geen tijd om naar de goede ...
€ 3,99
verder