0
Statenbijbel leer sloten hoeken

Statenbijbel leer sloten hoeken

naar de uitgave van de weduwe van Paulus Aertsz. van Ravesteyn 1657. De tekst van deze uitgave is gelijk aan die van de driedelige Statenbijbel en is gebaseerd op de Ravesteynbijbel van 1657. Deze wordt beschouwd als de meest zuivere uitgave van de Statenbijbel die ooit verschenen is. Aan de uitvoering is de grootste zorg besteed. Het bindwerk is van hoge kwaliteit. Het lichtgetint papier, de fraaie band (voorzien van blindstempels) en de koperen hoeken en sloten maken deze uitgave tot een sieraad voor de huiskamer. Dankzij de grote letter is deze Statenbijbel ook bij uitstek geschikt als kanselbijbel. Met gratis verklarende woordenlijst. Gebonden in prachtige donkerbruine lederen band, voorzien van originele blindstempels en 8 koperen hoeken en 2 koperen sloten.
€ 575,00

Statenbijbel leer sloten hoeken

EAN-code:
9789033199103

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
2216

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Kanttekeningenbijbel psalmen geitenleer+goudsnee
Gereformeerde Bijbel Stichting - Kanttekeningenbijbel in klein formaat 14 x 21 cm. Soepele geitenleren band metgoudsnede. Met psalmen, 12 gezangen en formulieren.
€ 150,-
verder
Kanttekeningenbijbel leer zwart
- Bijbel met kanttekeningen. Zwarte, leren band, goudsnee. Formaat 20,4x30,4cm.
€ 185,-
verder
Koker voor GBS KTBSF - grijs
- Grijze kartonnen hoes voor de schoolbijbel met kanttekeningen (KTBS).
€ 5,-
verder
Kanttekeningenbijbel bruin sloten
Gereformeerde Bijbel Stichting - Bijbel met kanttekeningen. Bruine, kunstleren band met 2 koperen sloten, goudsnee. Formaat 20,4x30,4cm.
€ 130,-
verder
Kanttekeningenbijbel Schooleditie
Gereformeerde Bijbel Stichting - De bijbel met kanttekeningen en psalmen, gezangen, catechismus en formulieren in schooleditie. Formaat 15 x 22 cm. Met iets dikker papier dan de ...
€ 36,-
verder