0
Tuinen van Babylon

Tuinen van Babylon

Al zeven jaren wacht de Babylonische prinses Tiamat op de terugkeer van de krankzinnige koning Nebukadnezar. Hij is verdreven van zijn troon en leeft als een dier, sluipend door de tuinen van Babylon, verborgen voor de buitenwereld.
Als er in het paleis een hoveling vermoord wordt, moet Tia uitzoeken wie er verantwoordelijk is voor deze macabere dood, ook al staat haar eigen vrijheid op het spel.
De koningin is van plan om Tia uit te huwelijken aan een andere vorst, maar dan dreigt de machtige tovenaar Shadir om het familiegeheim naar buiten te brengen. Hij zet zijn eigen handlanger op de troon. Tia roept de hulp in van Pedaja, een Joodse balling. Hij laat Tia niet alleen zien wat echte liefde is, maar brengt haar ook aan het twijfelen over haar goden.
Tia staat voor een onmogelijke keuze. Moet zij alles – haar bezittingen, haar goden, of zelfs haar leven – op het spel zetten voor die Ene God van Israël?


Van € 20,50 voor € 9,50.
€ 9,50

Tuinen van Babylon

EAN-code:
9789033125300

Uitgeverij:
Den Hertog

Aantal pagina's:
352

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Het hart van Jeruzalem deel 3
B. Thoene - De erfenis van Sion deel 3. 23 mei 1948. De dagen van de Joden in het Oude Jeruzalem lijken geteld te zijn. ...
€ 12,50
verder
De vroedvrouw van Braintree
Jodi Daynard - De vroedvrouw van Braintree' van Jodi Daynard is het schitterende verhaal over een moedige jonge vrouw en haar zoektocht naar onafhankelijkheid en vriendschap ...
€ 19,99
verder
Nachtblauw
Simone van der Vlugt - Een meeslepende roman over de ontstaansgeschiedenis van Delfts blauw.
Na de dood van haar man wordt Catrijn huishoudster bij de familie Van ...
€ 19,99
verder
Opstandig hart
Jody Hedlund -
Massachusetts, 1763. Susanna Smith is opgegroeid met alles wat ze wilde, maar gedraagt zich verre ...
€ 21,50
verder
De gouvernante
Carrie Turansky
€ 12,50
verder
Meer van deze auteur...