0
Boer Boris Memo

Boer Boris Memo

Zoek zo veel mogelijk Boer Boris-paren bij elkaar met dit eerste spel van Boer Boris. Een vrolijk memospel om eindeloos je ouders mee te verslaan!

Voor alle kinderen die maar geen genoeg kunnen krijgen van hun favoriete boertje is er nu eindelijk het eerste Boer Boris-spel! Een memospel in stijlvolle kartonnen uitschuifdoos met maar liefst veertig kaartjes van Boer Boris en alle medebewoners van de boerderij. Zoek zo veel mogelijk paren bij elkaar en versla je tegenspelers.

De succesvolle Boer Boris-serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman is al vaak in de prijzen gevallen. Zo werd 'Boer Boris in de sneeuw' bekroond met een Vlag & Wimpel en werd 'Boer Boris gaat naar zee' gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015.
€ 12,99

Boer Boris Memo

EAN-code:
9789025768812

Bindwijze:
ARTIKEL

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Schaken - Boek & cadeau
-
Leer schaken met dit pakket dat een volledig schaakspel en een instructief boek bevat.
€ 2,99
verder
Ganzenbord
- Een prachtig, houten, extra grote versie van ganzenbord. Kom jij zonder kleerscheuren bij de finish? Een familiespel voor 2 tot 6 ganzen.
€ 34,95
verder
Junior colorino
-
Met Junior Colorino leren kinderen spelenderwijs de basiskleuren onderscheiden en ordenen. Het spel werd speciaal voor ...
€ 24,99
verder
Meer van deze auteur...
Boer Boris uitdeelboekjes
Ted van Lieshout - Trakteren wordt extra leuk met deze vier nieuwe Boer Boris-uitdeelboekjes! Speciaal voor traktaties op school of op het kinderdagverblijf hebben Ted van ...
€ 16,99
verder
Boer Boris, hoe gaan we erheen?
Ted van Lieshout - We gáán!
Maar hoe?
Met de tram?
Met de trein?
Met de tractor?
Boer Boris weet het!
€ 4,99
verder