0


Door het geloof (2e hands)

In deze bundel staat de indrukwekkende rij geloofsgetuigen uit Hebreeën 11 centraal. Eén ding hebben deze mannen en vrouwen, van Abel tot en met Rachab de hoer, gemeen: door het geloof hielden zij stand.
Veertig dagen lang volgt dit boek deze bekende en onbekende pelgrims en martelaren op hun weg. Wat kunnen wij van hun voorbeeld leren? Hoe kunnen ze ons inspireren voor ons leven nu?
Het punt dat de auteur van de Hebreeënbrief maakt, is duidelijk: blijf altijd volhouden. Geloven is vooral hopen op Gods toekomst en de weg lopen richting Christusâ€" koninkrijk. De grootste bemoediging is dat Jezus zelf voor ons uit loopt en ons niet loslaat voordat wij de finish hebben gehaald.
Deze pastorale en praktische overdenkingen zijn geschikt voor persoonlijk gebruik in de veertigdagentijd, maar ook voor andere momenten van het jaar.

Drs. Pieter L. de Jong (1947) is interim-predikant in Wijk bij Duurstede (PKN). Daarvoor was hij ruim twintig jaar predikant van de Oude of Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven. Van zijn hand verschenen eerder onder meer de dagboeken 'Zijn roepstem horen', 'Doorgeven' en 'Door vreemd gebied'.
€ 8,00

Door het geloof (2e hands)

EAN-code:
9789023970361-A

Uitgeverij:
Mozaïek

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!

Dit boek is tweedehands en kan strepen of aantekeningen bevatten.   
Anderen bekeken ook:
Herders en huurlingen (2e hands)
Gian Ackermans - Bisschoppen en priesters in de Republiek (1663-1705).
€ 10,-
verder
Das Evangelium des Matthaus, Kapitel 15-28 (2e hands)
Gerhard Maier - Die Historisch-Theologische Auslegungsreihe des Neuen Testaments ist ein Projekt von Exegeten aus dem evangelikalen Bereich. Sie will mit wissenschaftlicher Grundlichkeit die Aussagen der ...
€ 40,-
verder
Voor liefde en geluk ben je nooit te oud (2e hands)
H. van der Beek-Schoon -
€ 7,-
verder
Meer van deze auteur...
Dagboek over heiligen en onheiligen
Pieter L. de Jong -
Een Bijbels dagboek dat iedere dag inzoomt op een bijbels persoon en op zijn of haar relatie tot God. Op die ...
€ 21,99
verder
Heimwee en hoop
Pieter L. de Jong -
Iedereen weet wat heimwee is. Het is een vreemd, nauwelijks te beheersen gevoel van verlangen naar iets wat voorbij is. Maar ...
€ 8,99
verder