0


€ 19,99
€ 14,99
Geheime dienst

Geheime dienst

In veel landen is het gevaarlijk om christen te zijn en moeten ze in het geheim samenkomen. De overheid ziet ze als een grote bedreiging en heeft de geheime dienst ingeschakeld. Terwijl de agenten van de geheime dienst huiszoekingen uitvoeren, patrouilleren en de grens bewaken, proberen de christenen bijbels te smokkelen en doen ze hun best het evangelie te verspreiden. Lukt dat? Het gebeurt allemaal tijdens Geheime dienst.

Deze variant op het wereldwijd zeer populaire groepsspel 'Weerwolven' is helemaal opgezet in de thematiek van vervolgde christenen. Daarmee is het een zeer uitdagend spel met een serieuze verhaallijn die tot nadenken stemt. Geschikt voor grote groepen van 10 tot 20 spelers.

Nu met een wereldwijde noviteit en innovatie: de speloptie voor 2-9 spelers in de vorm van een kaartspel! Inclusief een laagdrempelige gespreksstarter van 'Open Doors' over vervolging.
€ 14,99

Geheime dienst

EAN-code:
9789492925237

Bindwijze:
Artikel

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Chameleon
-
Dappere kameleons, met flink wat trek, gaan met elkaar de strijd aan om te kijken wie van hen de beste jager is. Maar pas ...
€ 11,99
verder
Toen & nu memo - Rotterdam
-
In dit originele en leerzame Memospel zoek je kaarten met de foto’s van toen en nu van bekende plekken in Rotterdam. 72 kaarten.

€ 14,99
verder
Mastermind
-
Gebruik je brein en kraak de code!
Gezelschapsspel voor 2-5 personen. Leeftijd vanaf 8 jaar.
€ 29,99
verder
It's a date - een liefdesspel voor twee
-
In het spel 'It's a Date' strijden jullie om je ideale date. Alle liefdestalen komen aan bod in dit spannende en strategische spel.
Tijdens het ...
€ 22,99
verder
Max de kat
- Max de kat is een spannend strategiespel voor kinderen van alle leeftijden.

€ 25,00
verder