Winkelwagen: 0


25,95
6,99
Puur & makkelijk

Puur & makkelijk

Op het seizoen koken en genieten van typische seizoensproducten wordt nog leuker met 'Puur & Makkelijk'. Dit kookboek biedt niet alleen originele en smaakvolle gerechten, maar laat ook zien wat je kunt doen met overschotten groente en fruit: van overheerlijke recepten voor jam, sauzen en chutneys tot en met inleggen en fermenteren. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of een winterse lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma. Geniet van een kippensoep met lentegroenten of maak je eigen mosterd in de herfst. Alle recepten zijn afkomstig van het veelgeprezen restaurant en inmakerij 'Cornersmith'.
*Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Cornersmith' en is een heruitgave.
6,99

Puur & makkelijk

EAN-code:
9789461432384

Aantal pagina's:
272

Bindwijze:
Gebonden

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!



In winkelwagen
Anderen bekeken ook:
California Dreamin'
Vivian Lui - Californië: dé bakermat van de 'organic food revolution', culinaire smeltkroes, oorsprong van de foodtruckers. Thuishaven van iconische restaurants 'Chez Panisse' en 'The French ...
9,99
In winkelwagen
Jouw tijd met God
Priscilla Docter-Agteres - Priscilla Docter-Agteres, zelf moeder van vijf kinderen, neemt je in 'Jouw tijd
met God' mee op een avontuurlijke reis met God. Ze laat ...
12,99
In winkelwagen
1940 Verwarring en aanpassing - deel 1
Wichert ten Have - In vroege ochtend van 10 mei 1940 trekken Duitse militaire eenheden Nederland binnen. Op hetzelfde moment worden in het westen van het ...
9,99
In winkelwagen
Puzzeltijd
Willeke den Ouden e.a. - Puzzelen kun je op verschillen plaatsen en tijdstippen doen. Even tijd nemen
voor een puzzel is een goede tijdsbesteding. In dit ...
4,99
In winkelwagen
Schurken en heiligen
John Dickson - In zijn boek ‘Schurken en heiligen’ geeft John Dickson een onverbloemde kijk op 2000 jaar christelijke geschiedenis. Dickson gaat in op de donkere ...
20,-
In winkelwagen