0
Rouwen om een kind

Rouwen om een kind

Het sterven van een kind is misschien wel het ergste wat ouders kan overkomen. Een onherstelbare leegte in het gezin. Een gemis dat levenslang meegedragen wordt. Wat weten we van deze ouders die rouwen om hun kind? Waar lopen zij en de overige kinderen tegenaan, thuis, op het werk, op school, in hun familie- of vriendenkring? Hoe geven ouders, bij al hun persoonlijke verdriet, toch voldoende aandacht aan de andere kinderen?

Deze en andere vragen staan in dit boek centraal. Het is in de eerste plaats geschreven voor christen-ouders die een kind moesten missen. Daarnaast is het een boek voor mensen die om het gezin heen staan, zoals familie, vrienden, ambtsdragers, gemeenteleden en leerkrachten.
€ 15,95

Rouwen om een kind

EAN-code:
9789402906615

Aantal pagina's:
187

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
De letters van je naam staan in mijn hart geschreven
Ina Sipkes de Smit -
Dit bundeltje bevat een aantal fijnzinnig geschreven gedichten over de rouw en het ...
€ 5,99
verder
Pastoraat bij sterven en rouw
Gerry Kramer-Hasselaar e.a. - Pastoraat bij sterven en rouw biedt pastorale medewerkers, ouderlingen, kerkelijk werkers en predikanten een handreiking voor het vinden van woorden bij ernstige ...
€ 11,99
verder
Aan de grenzen van het leven
Evert van de Veen - Met 'Aan de grenzen van het leven' schreef Evert van der Veen een prachtig spiritueel boek over 'afscheid nemen'.
In het leven ...
€ 27,50
verder
Meegaan tot het einde
Marinus van den Berg - In Meegaan tot het einde biedt Marinus van den Berg inzicht in de laatste, maar zeer kostbare tijd van een stervende. ...
€ 14,99
verder
Na zo lang nog
Henrike Dankers - 'Na zo lang nog' van Henrike Dankers is een informatief en pastoraal boek over jong ouderverlies.
Ruim tien procent van de mensen in ...
€ 12,99
verder