0
Schijn bedriegt

Schijn bedriegt

Een christelijke visie op toneelspel en speelfilm. In de gereformeerde gezindte zijn verwoede pogingen gedaan om de televisie buiten de deur te houden. In de laatste jaren is evenwel het slechtste dat daarop wordt vertoond - de speelfilm - op andere manieren door veel mensen in huis gehaald. Al te gemakkelijk denken velen dat het hier gaat om moderne middelen die je, als nieuwe uitvindingen, maar moet accepteren. Beseffen we wel welke schijnwereld achter dit alles schuilgaat? Weten we waarom het toneelspel door onze vaderen altijd werd verboden en verworpen? In dit boek wordt aan de hand van de Bijbel en teksten van oude en nieuwere schrijvers ingegaan op de vraag waarom de auteur tegen toneelspel en film is.
€ 14,90

Schijn bedriegt

EAN-code:
9789055514410

Uitgeverij:
Gebr. Koster

Aantal pagina's:
173

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Tjonge jongens!
Mariska Dijkstra-Wolters -
Ontdekkingstocht voor moeders met zonen
'Alles is een ...
€ 16,95
verder
Wat zijn ze lief als ze slapen
Ann Benton - Een no-nonsenseboekje over nuchter ouderschap. Met grote deskundigheid geschreven en makkelijk te begrijpen.

Ann Benton neemt in zes hoofdstukken de volgende kernbegrippen met je ...
€ 8,95
verder
Ieder kind een eigen aanpak
dr.Charles F.Boyd -
Geen enkel kind is een kopie van zijn vader of moeder. En kinderen uit hetzelfde gezin zijn allemaal verschillend. De erfelijkheid gaat wonderlijke ...
€ 18,50
verder
Meer van deze auteur...
De Opstanding en het Leven (2e hands)
Ds. C.J. Meeuse - In deze bundel zijn opgenomen een elftal preken over bekende tekstwoorden uit Lukas 10 en Johannes 11 en 12.
€ 10,-
verder
Door de woestijn naar Sinaï - OT deel 7
Ds. C.J. Meeuse - Deze serie bestaat uit afzonderlijke delen met verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De verhalen zijn geschreven in een envoudige verteltrant. ...
€ 7,95
verder