0
Joepie Joepie + CD

Joepie Joepie + CD

Nu in onverwoestbare kartoneditie 'Zakdoekje leggen', 'Twee emmertjes water halen', 'Heb je wel gehoord van de Zevensprong' - wie kent ze niet? Twaalf bekende kring-, klap- en spelletjesliedjes worden in prenten gegoten op de vrolijke en kleurige manier die het werk van Marijke ten Cate kenmerkt. Bij het boekje zit een cd waarop de liedjes, net als bij de andere Lemniscaatprentenboeken om te zingen, op warme wijze ten gehore worden gebracht. Een boek waarvan je de kriebels in je benen krijgt en dat in geen peuter- en kleuter(school)collectie mag ontbreken.
€ 9,95

Joepie Joepie + CD

EAN-code:
9789047701767

Aantal pagina's:
28

Bindwijze:
KARTON

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Rupsje Nooitgenoeg, hoe laat is het?
Eric Carle - Hoe laat is Rupsje Nooitgenoeg wakker? Rupsje Nooitgenoeg wordt om 7 uur wakker en de kikker eet om 1 uur zijn lunch. En ...
€ 10,99
verder
Jip
Annie M.G. Schmidt - Jip heeft nu zijn eigen kartonboekje! Met korte voorleesteksten en klassieke illustraties. Een supercadeautje voor de kleinste jongens en meisjes.
€ 6,50
verder
Knor! Ik ben een varken
Nancy Parent - Een kort verhaaltje over een varken. Leuk voor peuters om op het varkentje te drukken tijdens het voorlezen.
€ 3,99
verder
Meer van deze auteur...
Waar is mijn sok?
Marijke ten Cate - Een zoekboek, een vertelboek, een herkenboek, een genietboek - Waar is mijn sok? is alles tegelijk. Iedere plaat heeft een eigen kleur, ...
€ 8,95
verder
David verslaat de reus
Marijke ten Cate - Het verhaal van David en Goliath uit de Prentenbijbel. Uitgegeven in een mooi groter formaat van 22 x 22 cm.
€ 9,95
verder