Winkelwagen: 0


Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing


78,95

Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing

EAN-code:
9780367383732

Aantal pagina's:
382

Bindwijze:
Paperback / softback

Levertijd:
Binnen 2 werkdagen in huis!



In winkelwagen
Anderen bekeken ook:
Beer
Natalis Shaloshvili - Voor de fans van Jon Klassen en Chris Haughton is er het prentenboek 'Beer' van Natalia Shaloshvili! Dit geestige kinderboek vertelt op een ...
15,99
In winkelwagen
Culture, Ritual and Revolution in Vietnam
Malarney, Shaun Kingsley -
41,95
In winkelwagen
Yeasts in Natural Ecosystems: Diversity
Pietro Buzzini - Diversity
186,42
In winkelwagen
Invisible China
Rozelle, Scott - How the Urban-Rural Divide Threatens China's Rise
23,50
In winkelwagen
The Republic of Korea
Steinberg, David I. - Economic Transformation and Social Change
52,95
In winkelwagen