0
Genade in overvloed

Genade in overvloed

Wie De Christenreis naar de eeuwigheid van John Bunyan goed wil verstaan, moet zeker het verslag van zijn bekering en geestelijke ondervinding lezen. Tijdens zijn gevangenschap schreef Bunyan de autobiografie van zijn geestelijk leven, die in het Nederlands verscheen onder de titel Genade overvloeiende voor de grootste der zondaren. De stijl van dit boek is niet eenvoudig en het boek is - wellicht daardoor - vrij onbekend gebleven.
De vereenvoudigde uitgave, die in samenwerking met de John Bunyan Stichting tot stand kwam, maakt bunyans bijzondere levensbeschrijving ook voor jongeren toegankelijk en spoort hen aan zijn geschriften te lezen.
Dit prachtige boek is van groot belang bij het lezen van zijn andere werken en onmisbaar om John Bunyan te leren kennen.
€ 10,00

Genade in overvloed

EAN-code:
9789033605475

Uitgeverij:
De Banier

Aantal pagina's:
103

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Guido de Bres (1522-1567)
Ds. P. Korteweg -
Guido de Brès is bekend geworden als de auteur van de Nederlandse Geloofsbelijdenis. De ...
€ 10,-
verder
Pakket levensbeschrijvingen - 4 titels
€ 20,-
verder
Pakket levensbeschrijvingen - 5 titels
€ 25,-
verder
Meer van deze auteur...
De christinnereis naar de eeuwigheid (2e hands)
John Bunyan - John Bunyan was een man door God geleerd. Hij was een waardig leraar in de stad Bedford. Een man die nauwelijks lezen en ...
€ 10,-
verder
De Heilige Oorlog
John Bunyan - In dit mooie boek gaat het om de ziel van een mens die afgebeeld wordt door een stad. Omdat de stad van eeuwigheid ...
€ 19,50
verder