0
Genade in overvloed

Genade in overvloed

Wie De Christenreis naar de eeuwigheid van John Bunyan goed wil verstaan, moet zeker het verslag van zijn bekering en geestelijke ondervinding lezen. Tijdens zijn gevangenschap schreef Bunyan de autobiografie van zijn geestelijk leven, die in het Nederlands verscheen onder de titel Genade overvloeiende voor de grootste der zondaren. De stijl van dit boek is niet eenvoudig en het boek is - wellicht daardoor - vrij onbekend gebleven.
De vereenvoudigde uitgave, die in samenwerking met de John Bunyan Stichting tot stand kwam, maakt bunyans bijzondere levensbeschrijving ook voor jongeren toegankelijk en spoort hen aan zijn geschriften te lezen.
Dit prachtige boek is van groot belang bij het lezen van zijn andere werken en onmisbaar om John Bunyan te leren kennen.
€ 10,00

Genade in overvloed

EAN-code:
9789033605475

Uitgeverij:
De Banier

Aantal pagina's:
103

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Belijdenissen - paperback
Aurelius Augustinus -  
Augustinus 'Belijdenissen geldt nog altijd als een van de meesterwerken van de westerse bekentenisliteratuur. Ook neemt het, met de vele andere werken van Augustinus, ...
€ 29,99
verder
Frans Verdoorn en zijn vriendjes
Eva Corenwijck
€ 3,95
verder
Het klompenkerkje
R.van Ommeren -
Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland - Achterberg
Komend ...
€ 15,90
verder
Meer van deze auteur...
Eén ding is nodig
John Bunyan -
Bijbels dagboek
John Bunyan is één van de zeldzaam begaafde mensen geweest die de Heere heeft willen gebruiken in Zijn dienst. De zegen op ...
€ 17,50
verder
De christen- en christinnereis
John Bunyan
€ 10,-
verder