0
Genade in overvloed

Genade in overvloed

Wie De Christenreis naar de eeuwigheid van John Bunyan goed wil verstaan, moet zeker het verslag van zijn bekering en geestelijke ondervinding lezen. Tijdens zijn gevangenschap schreef Bunyan de autobiografie van zijn geestelijk leven, die in het Nederlands verscheen onder de titel Genade overvloeiende voor de grootste der zondaren. De stijl van dit boek is niet eenvoudig en het boek is - wellicht daardoor - vrij onbekend gebleven.
De vereenvoudigde uitgave, die in samenwerking met de John Bunyan Stichting tot stand kwam, maakt bunyans bijzondere levensbeschrijving ook voor jongeren toegankelijk en spoort hen aan zijn geschriften te lezen.
Dit prachtige boek is van groot belang bij het lezen van zijn andere werken en onmisbaar om John Bunyan te leren kennen.
€ 10,00

Genade in overvloed

EAN-code:
9789033605475

Uitgeverij:
De Banier

Aantal pagina's:
103

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Arm maar toch rijk
Johanna Martens - 'Arm maar toch rijk' beschrijft het voorgeslacht en leven van Andries Post (2 oktober 1886-1 december 1942) en Johanna Jurianna Bakker (13 januari ...
€ 16,91
verder
Amy Carmichael Sieraad voor as
Iain H. Murray - Het leven van Amy Carmichael - Een biografie geschreven door Iain H. Murray.

Gereformeerd theoloog en schrijver Iain H. Murray doet op prachtige ...
€ 9,95
verder
Het wonder van Gods genade
Achgenieta Johanna van der Stelt
€ 1,95
verder
Meer van deze auteur...
De Christenreis
John Bunyan - De Christenreis van John Bunyan is een van de belangrijkste werken uit de wereldliteratuur. Er zijn ook talloze vertalingen en bewerkingen van in ...
€ 26,95
verder
The pilgrim's progress
John Bunyan
€ 5,-
verder