0
Genade in overvloed

Genade in overvloed

Wie De Christenreis naar de eeuwigheid van John Bunyan goed wil verstaan, moet zeker het verslag van zijn bekering en geestelijke ondervinding lezen. Tijdens zijn gevangenschap schreef Bunyan de autobiografie van zijn geestelijk leven, die in het Nederlands verscheen onder de titel Genade overvloeiende voor de grootste der zondaren. De stijl van dit boek is niet eenvoudig en het boek is - wellicht daardoor - vrij onbekend gebleven.
De vereenvoudigde uitgave, die in samenwerking met de John Bunyan Stichting tot stand kwam, maakt bunyans bijzondere levensbeschrijving ook voor jongeren toegankelijk en spoort hen aan zijn geschriften te lezen.
Dit prachtige boek is van groot belang bij het lezen van zijn andere werken en onmisbaar om John Bunyan te leren kennen.
€ 10,00

Genade in overvloed

EAN-code:
9789033605475

Uitgeverij:
De Banier

Aantal pagina's:
103

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Jonge jaren 1921-1945
George Puchinger - Een prachtig en verhelderend boek over Puchingers jonge jaren.
€ 24,98
verder
Koelman
Ds. C.J. Meeuse - Jakobus Koelman (1632-1695) was een van de bekendste predikanten van de Nadere Reformatie. Zijn verzet tegen inmenging van de overheid in kerkelijke ...
€ 3,95
verder
Door de Heere geleerd
R. van Kralingen - Bijna vijftig jaar diende ouderling Koster de Gereformeerde Gemeente van Rijssen. In het kerkelijke leven heeft hij veel mogen betekenen. De Heere ...
€ 9,90
verder
Meer van deze auteur...
Strijdt om in te gaan
John Bunyan -
Een schip koerst met moeite in de richting van de veilige haven. Er is een ...
€ 13,90
verder
Pakket De Christenreis/Genade in Overvloed - Luisterboek
John Bunyan -
Twee luisterboeken van John Bunyan in mp3-formaat. Totaal ca. 8 uur.
...
€ 14,95
verder