0
Genade in overvloed

Genade in overvloed

Wie De Christenreis naar de eeuwigheid van John Bunyan goed wil verstaan, moet zeker het verslag van zijn bekering en geestelijke ondervinding lezen. Tijdens zijn gevangenschap schreef Bunyan de autobiografie van zijn geestelijk leven, die in het Nederlands verscheen onder de titel Genade overvloeiende voor de grootste der zondaren. De stijl van dit boek is niet eenvoudig en het boek is - wellicht daardoor - vrij onbekend gebleven.
De vereenvoudigde uitgave, die in samenwerking met de John Bunyan Stichting tot stand kwam, maakt bunyans bijzondere levensbeschrijving ook voor jongeren toegankelijk en spoort hen aan zijn geschriften te lezen.
Dit prachtige boek is van groot belang bij het lezen van zijn andere werken en onmisbaar om John Bunyan te leren kennen.
€ 10,00

Genade in overvloed

EAN-code:
9789033605475

Uitgeverij:
De Banier

Aantal pagina's:
103

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Een moordenaar gestraft en zijn zonden vergeven
Thomas Savage -
Het ontroerende verhaal van Thomas Savage, die slechts 15 jaar oud was toen hij een ...
€ 7,95
verder
Apostel der liefde
Leona Choy -
Deze keer geen boek van deze grote godsman, maar óver hem. Andrew Murray komt in ...
€ 8,85
verder
De wilde jager werd door Gods genade van een leeuw een lam
Titus Klose
€ 2,50
verder
Meer van deze auteur...
Christinnereis (2e hands)
John Bunyan - John Bunyan's boek De christenreis naar de eeuwigheid (the Pilgrims Progress) is naast de bijbel het meest vertaalde en verkochte boek sinds eeuwen. ...
€ 5,-
verder
Geloof jij dat?
John Bunyan - Leerzame levenslessen voor jong en oud. Vele vragen en antwoorden inzake dekern van het christlijk geloof. Met ill. van Albert Wessels. 63 blz.
€ 7,50
verder