Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
Tanach Hebreeuws / Nederlands

Tanach Hebreeuws / Nederlands

Een bijzondere tweetalige uitgave waarin direct naast de Hebreeuwse en Aramese grondtekst van de Tanach de Nederlandse tekst van de NBV te lezen is. Deze uitgave bevat de volledige tekst van de joodse Bijbel en is geschikt voor gebruik in de synagoge en thuis. In de Hebreeuwse tekst is de traditionele opmaak gevolgd, die ook aanwijzingen voor het lezen in de liturgie bevat. In de Nederlandse tekst staat in plaats van de Godsnaam 'de HEER' het in joodse kring gangbare 'de EEUWIGE' en de namen van personen en plaatsen zijn vrijwel allemaal weergegeven zoals ze in het Hebreeuws klinken (Mosjee, i.p.v. Mozes). Deze Tanach heeft de goedkeuring van het College van Rabbijnen van het Verbond van de Liberaal-Religieuze Joden in Nederland.
€ 59,95

Tanach Hebreeuws / Nederlands

EAN-code:
9789061269854

Aantal pagina's:
1872

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Tirocinium Graecum
J. Nuchelmans -
Pauli Brandii
Bibliotheca Graeca Latina
Twintigste druk, tweedeoplage.
Samengesteld door dr. J. Nuchelmans en dr. G.F. Diercks metmedewerking van drs. N.H.C. van Loenen.
€ 19,99
verder
Basisgrammatica Bijbels Hebreeuws & Oefenboek SET
A.J.C. Verheij -
5e druk.
De nieuwe Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuwsbiedt een zeer toegankelijke en gedegen kennismaking met het Bijbels Hebreeuws, de taal van het ...
€ 39,50
verder
Fundamentals of New Testament Textual Criticism
Stanley E. Porter (ed.) -
Fills the need for a truly mid-level, quality textbook on New Testament textual ...
€ 15,90
verder
Meer van deze auteur...
Inspire Bijbel
- De Inspire Bible is wereldwijd een groot succes. Deze bijbeluitgave is eenkoloms gezet, heeft brede marges en bevat ruim 400 bijbelteksten in handlettering. De ...
€ 39,95
verder
Mijn wereld Bijbel
- Schoolbijbel in de Nieuwe Bijbelvertaling met harde kaft. De Bijbel isaangevuld met speciale katernen met informatie en zoektips.
€ 32,50
verder