Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
€ 10,95
€ 3,00
Minke springt

Minke springt

Minke speelt elke dag met haar buurkinderen Tim, Taco en Nina in de grote binnentuin achter hun huizen. Ze heeft het niet makkelijk: ze wil op paardrijles maar dat kunnen papa en mama niet betalen. En ’s nachts schrikt ze soms zó van het lawaai in het trappenhuis dat ze per ongeluk in haar bed plast. Overdag is ze er nog bibberig van. Prompt noemen de andere kinderen haar huilebalk en bangeschijter. Gelukkig laat Tim haar niet in de steek. Hij is de enige die weet van het bedplassen, maar hij bewaart het geheim. Minke is een beetje op Tim.
Minke moet op schilderles omdat mama denkt dat ze zich daardoor beter gaat voelen. Maar Minke wil véél liever paardrijden! Ze besluit haar paardrijles zelf bij elkaar te verdienen met karweitjes. Minke blijkt talent te hebben, én gevoel voor pony’s.
€ 3,00

Minke springt

EAN-code:
9789023994138

Uitgeverij:
Mozaïek

Aantal pagina's:
120

Bindwijze:
GEBONDEN

AVI:
E6

AGE:
6-8

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Supershetty's en de springwedstrijd
Suza Kolb - Een wild zwijn op de Bloemenhof? Daar is Gravin het helemaal niet mee eens! Maar het babyzwijntje is zijn moeder kwijt, en natuurlijk ...
€ 12,50
verder
Mirjams Lucky day - deel 4
Marieke Simons
€ 4,50
verder
De verdwijning - deel 5
Teunie Suijker -
De hoeven van de pony's roffelen over het bospad. Mirja trekt hard aan de teugels. ...
€ 9,50
verder
Meer van deze auteur...
Geef kleur aan je bijbel
Lieke van Duin e.a. - Met bible journaling verwerk je op een creatieve manier de betekenis van het bijbelverhaal. En nu is er dit boek helemaal ...
€ 14,95
verder
Jeugdbijbel
Lieke van Duin e.a. -
De Jeugdbijbel is een verrassende uitgave, met 72 verhalen, verteld vanuit telkens een ...
€ 29,95
verder