Momenteel werken wij aan onze website. Mocht u hiervan problemen ondervinden bij het bestellen, neem dan contact met ons op via info@hertog.nl of 030-6373434. Excuses voor het ongemak!

0
€ 14,99
€ 6,99
Bout is bang

Bout is bang

Bout de ezel en Moertje de muis zijn beste vrienden. Moertje is zorgzaam en stelt Bout altijd gerust als hij bang is. Bout vindt het bijvoorbeeld eng om van de duikplank te springen, en ook golven vindt hij griezelig. Maar het kan juist heel leuk zijn om samen in het water te spelen, weet Moertje. Voor alle angstige dingen heeft Moertje een oplossing. Is Moertje dan zelf nergens bang voor?
€ 6,99

Bout is bang

EAN-code:
9789000344802

Aantal pagina's:
32

Bindwijze:
GEBONDEN

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Mijn leuk woordenboek
Richard Scarry - Richard Scarry's boeken behoren al jaren tot de meest succesvolle kinderboeken. Niet alleen kleuters, maar ook kinderen en volwassenen zijn dol op de ...
€ 21,95
verder
Bobbi in de tuin
Ingeborg Bijlsma -
Bobbi vult de grote gieter.
Oei, wat plenst hij bij de kraan.
'Dat geeft niks,' zegt Bobbi lachend,
'ik heb toch mijn laarzen aan!'
€ 7,99
verder
Welterusten, kleine beer
- Een verhaal over Grote Beer en Kleine Beer. Kleine Beer kan niet slapen, totdat hij eindelijk bij Grote Beer op schoot in slaap valt.

Het ...
€ 14,95
verder
Meer van deze auteur...
Zullen we spelen, Bout?
Nicole de Cock - Moertje wil opa en oma spelen met Bout. Oma's bakken graag koekjes en taarten en opa's houden van snoepen, maar Bout en ...
€ 14,99
verder