0
Van zeldzame schoonheid

Van zeldzame schoonheid

Eleanor Braddock is een eenvoudige, praktische vrouw. Ze weet dat ze nooit zal trouwen, maar als een stervende soldaat haar iets toefluistert, gelooft ze dat haar leven nog steeds zinvol kan zijn, en ze besluit om zijn weduwe op te zoeken. Verarmd en vol zorg voor haar zieke vader, arriveert Eleanor bij Belmont Mansion, het huis van haar tante, Adelicia Acklen, de rijkste vrouw in Amerika – en misschien ook wel de meest veeleisende.
Adelicia wil met alle geweld een echtgenoot voor haar nicht vinden, maar Eleanor wordt op een heel ander pad geleid: het bouwen van een huis voor behoeftige weduwen en vaderloze kinderen uit de Burgeroorlog.
Aartshertog Marcus Gottfried is vanuit Oostenrijk naar Nashville gekomen op zoek naar een leven dat hij zelf kan bepalen. Hij verzwijgt zijn adellijke achtergrond en wil zijn passie voor de natuur combineren met vakkundigheid op het terrein van de architectuur. Maar zijn plannen om natuurlijke schoonheid te integreren in de bouw van het Tehuis voor weduwen en wezen gaan in tegen de wensen van Eleanor. Toch doen de gezamenlijke voorbereidingen voor het tehuis ze naar elkaar toe groeien en er ontluikt een liefde die geen van beiden had verwacht.
Maar Marcus is niet de man die Adelicia heeft gekozen voor Eleanor, en zelfs als hij dat was, is er iemand die op het punt staat om al zijn geheimen te onthullen.
€ 19,95

Van zeldzame schoonheid

EAN-code:
9789051944440

Uitgeverij:
Van Wijnen

Aantal pagina's:
576

Bindwijze: PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Luthers bruid
Jody Hedlund - Deze historische roman over Maarten Luther en zijn vrouw Katharina, 'Luthers bruid', schreef Jody Hedlund ten ere van de 500ste verjaardag van de ...
€ 20,99
verder
Zingen in de nacht
Allison Pittman -
Ontroerende roman over een ongelukkige liefde. Hoeveel kan een echtgenote en moeder verdragen?
...
€ 7,50
verder
De meesterproef deel 1
Mel Starr -
Een Master Hugh Mystery
Vol idealen begint de ...
€ 4,50
verder
Meer van deze auteur...
Uit de verte - deel 1
Tamera Alexander -
Vastbesloten om een beroemde nieuwsfotograaf te worden reist Elizabeth Westbrook af naar het Colorado Territorium. ...
€ 10,-
verder
Onthuld - deel 2
Tamera Alexander -
Fountain Creek Kronieken deel 2
Annabelle Grayson krijgt in haar leven een tweede kans, maar donkere wolken uit het verleden staan haar geluk in ...
€ 10,-
verder