0
Van zeldzame schoonheid

Van zeldzame schoonheid

Eleanor Braddock is een eenvoudige, praktische vrouw. Ze weet dat ze nooit zal trouwen, maar als een stervende soldaat haar iets toefluistert, gelooft ze dat haar leven nog steeds zinvol kan zijn, en ze besluit om zijn weduwe op te zoeken. Verarmd en vol zorg voor haar zieke vader, arriveert Eleanor bij Belmont Mansion, het huis van haar tante, Adelicia Acklen, de rijkste vrouw in Amerika – en misschien ook wel de meest veeleisende.
Adelicia wil met alle geweld een echtgenoot voor haar nicht vinden, maar Eleanor wordt op een heel ander pad geleid: het bouwen van een huis voor behoeftige weduwen en vaderloze kinderen uit de Burgeroorlog.
Aartshertog Marcus Gottfried is vanuit Oostenrijk naar Nashville gekomen op zoek naar een leven dat hij zelf kan bepalen. Hij verzwijgt zijn adellijke achtergrond en wil zijn passie voor de natuur combineren met vakkundigheid op het terrein van de architectuur. Maar zijn plannen om natuurlijke schoonheid te integreren in de bouw van het Tehuis voor weduwen en wezen gaan in tegen de wensen van Eleanor. Toch doen de gezamenlijke voorbereidingen voor het tehuis ze naar elkaar toe groeien en er ontluikt een liefde die geen van beiden had verwacht.
Maar Marcus is niet de man die Adelicia heeft gekozen voor Eleanor, en zelfs als hij dat was, is er iemand die op het punt staat om al zijn geheimen te onthullen.
€ 19,95

Van zeldzame schoonheid

EAN-code:
9789051944440

Uitgeverij:
Van Wijnen

Aantal pagina's:
576

Bindwijze:
PAPERBACK

AVI:
Onbekend

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Als je nu blijft zwijgen...
Kate Breslin -
Het is 1944. Ternauwernood ontkomt Hadassa Benjamin, een blonde Jodin, aan het vuurpeloton - maar ...
€ 20,50
verder
Bekentenissen
Suzanne Wolfe -
Het verhaal over de onbekende geliefde van Augustinus
...
€ 19,90
verder
Gevangen in een jurk
Regina Jennings - Zij wil de vrijheid van de uitgestrekte vlaktes. Hij wil het aanzien van een succesvolle carrière. Geen van beiden is klaar voor wat ...
€ 20,-
verder
Meer van deze auteur...
Diep in mijn hart - deel 3
Tamera Alexander -
Vastbesloten om de droom van haar overleden man te vervullen, worstelt Rachel Boyd om haar ...
€ 10,-
verder
Op lieflijke tonen
Tamera Alexander - Rebekah Carrington heeft als getalenteerd violiste jarenlang in Wenen gestudeerd. Wanneer ze auditie gaat doen bij de nieuwe maestro van het Nashville Philharmonisch ...
€ 19,95
verder