0
Van zeldzame schoonheid

Van zeldzame schoonheid

Eleanor Braddock is een eenvoudige, praktische vrouw. Ze weet dat ze nooit zal trouwen, maar als een stervende soldaat haar iets toefluistert, gelooft ze dat haar leven nog steeds zinvol kan zijn, en ze besluit om zijn weduwe op te zoeken. Verarmd en vol zorg voor haar zieke vader, arriveert Eleanor bij Belmont Mansion, het huis van haar tante, Adelicia Acklen, de rijkste vrouw in Amerika – en misschien ook wel de meest veeleisende.
Adelicia wil met alle geweld een echtgenoot voor haar nicht vinden, maar Eleanor wordt op een heel ander pad geleid: het bouwen van een huis voor behoeftige weduwen en vaderloze kinderen uit de Burgeroorlog.
Aartshertog Marcus Gottfried is vanuit Oostenrijk naar Nashville gekomen op zoek naar een leven dat hij zelf kan bepalen. Hij verzwijgt zijn adellijke achtergrond en wil zijn passie voor de natuur combineren met vakkundigheid op het terrein van de architectuur. Maar zijn plannen om natuurlijke schoonheid te integreren in de bouw van het Tehuis voor weduwen en wezen gaan in tegen de wensen van Eleanor. Toch doen de gezamenlijke voorbereidingen voor het tehuis ze naar elkaar toe groeien en er ontluikt een liefde die geen van beiden had verwacht.
Maar Marcus is niet de man die Adelicia heeft gekozen voor Eleanor, en zelfs als hij dat was, is er iemand die op het punt staat om al zijn geheimen te onthullen.
€ 19,95

Van zeldzame schoonheid

EAN-code:
9789051944440

Uitgeverij:
Van Wijnen

Aantal pagina's:
576

Bindwijze:
PAPERBACK

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!   
Anderen bekeken ook:
Letitia's appelboom
Jane Kirkpatrick -
Letitia bezit een document van onschatbare waarde - een papier dat bewijst dat ze niet ...
€ 20,-
verder
Wachten op een wonder - deel 1
Sarah Loudin Thomas - Sarah Loudin Thomas schreef 'Wachten op een wonder' als eerste deel van serie van drie. In elk deel staat iemand centraal die ...
€ 20,-
verder
Alles wat je achterlaat
Jane Kirkpatrick - Jane Kirkpatrick vertelt een prachtig verhaal van een vrouw die droomt om teworden wat ze altijd al heeft willen zijn. Een kijkje in ...
€ 19,99
verder
Meer van deze auteur...
Uit de verte - deel 1
Tamera Alexander -
Vastbesloten om een beroemde nieuwsfotograaf te worden reist Elizabeth Westbrook af naar het Colorado Territorium. ...
€ 10,-
verder
Een blijvende indruk - deel 1
Tamera Alexander -
Claire Laurents diepste verlangen is om iets te schilderen dat haar bekendheid en waardering zal ...
€ 19,95
verder